تجربه هایی در مورد سلامتی، دستورهای آشپزی ایرانی و غیره.....
تجربه هایی در مورد سلامتی، دستورهای آشپزی ایرانی و غیره.....
برای درست کردن کشک :
- ماست را یک تا نصف روزازیخچال بیرون بگذارید تا ترش شود.
- به هرپنج کیلو ماست یک لیتر آب اضافه کرده با میکسر یا سس زن خوب بزنید.
- آنرا روی شعله گذارده و بهم بزنید تا جوش بیاید، بعد از جوش آمدن کمتر ته میگیرد.
- با حرارت ملایم چهار ساعت بگذارید ریز بجوشد تا رنگ کشک به خود بگیرد، در ظرف باید باز باشد که بخار آن بیرون برود و غلیظ شود.
- باندازه دلخواه به آن نمک اضافه کنید.
- بعد ازمدت چهارساعت آنرا از روی شعله برداشته و داغ داغ با میکسر بزنید تا یکدست شده و بگذارید خوب خنک شود.
- در این مرحله کشک تازه به شکل خمیر در میاید.
- میتوانید کشک را در کیسه فریزر بمدت طولانی در فریزر نگه دارید یا برای مصرف بمدت یک هفته آنرا در یخچال نگهداری کنید.
دایی منصور
سهشنبه 27 دیماه سال 1390 ساعت 11:06 ب.ظ