مواد لازم :
2 فنجان اندازه گیری شکر
2 فنجان اندازه گیری آرد
سه چهارم فنجان اندازه گیری کاکائو
یک و نیم قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
یک و نیم قاشق مربا خوری جوش شیرین
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق مرباخوری پودر اسپرسو
دو عدد تخم مرغیک فنجان اندازه گیری شیر گرم باضافه یک قاشق غذاخوری سرکه نصف فنجان اندازه گیری روغن مایع2 قاشق چایخوری وانیلیک فنجان اندازه گیری آب جوش
طرز تهیه :
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کف دو قالب گرد 9 اینچی یا یک قالب 9 در 13 اینچی را کاغذ روغنی بیندازید. در یک کاسه متوسط تمام مواد خشک و شکر را ریخته و قاطی کنید. تخم مرغ، شیر، روغن و وانیل را در همان کاسه بریزید و بمدت 3 دقیقه بزنید. آبجوش را اضافه کرده و مواد را با دست زیرورو و خوب مخلوط کنید. در اینموقع مخلوط بنظر شل میاد اما نگران نباشین نتیجه کار انشالله خوب در میاد . در قالبها ریخته روی آن ها را همسطح کنید و در فر بمدت 35 دقیقه بگذارید بپزد، تا وقتی با خلال دندان امتحان میکنید بچوب نچسبد. از فر بیرون بیارین و بذارین خوب سرد بشه. بعد از قالب بیارید بیرون و اگر خواستید میتوانید وسط یا رویش رو خامه یا هر نوع کرم که دوست دارید بریزید و بعد دیگه هر جور خواستید تزیین کنید.
https://addapinch.com/the-best-chocolate-cake-recipe-ever/
برداشت و ترجمه شده از آدرس لینک بالا