-
مجموعة من المعلومات و التجربیات حول خواص الهندباء
چهارشنبه 31 فروردینماه سال 1401 22:36
بسم الله الرحمن الرحیم مجموعة من المعلومات و التجربیات حول خواص الهندباء : منها – تنقیة الکبد عن السموم و إزالة الدهون عن الکبد ، لیس هناک للکبد الدهنی علامة غالباً و لکن تظهر بعض هذه العلامات فی الموارد الحادة و عند التفاقم 0 من علامات الکبد الدهنی : الضعف و التعب المفرط – صفرة البشرة – حمرة کف الید – وجع البطن فی...
-
تحقیقی درباره دلهره و اضطراب، غلبه مزاج سودا و نحوه مداوای آن بقلم دایی منصور
شنبه 23 مردادماه سال 1400 09:27
بسم الله الرحمن الرحیم علائم این بیماری : دلهره و اضطراب و نگرانی- فکر کردن در باره یک چیز و اندوهگین شدن ( هم و غم ) و اگر ادامه پیدا کند شخص میمیرد یا مالیخولیایی میشود و دستکم پیر و لاغر میگردد - اشتهای خوردن و تمایلات جنسی را از دست میدهد - عقلش مختل میشود - بسیار نگاه کردن به زمین - زیاد شدن مو - طالب تنهائی و...
-
اطلاعاتی مفید درباره کاسنی
شنبه 23 مردادماه سال 1400 09:12
بسم الله الرحمن الرحیم مجموعه اطلاعات و تجربیاتی است در مورد خواص کاسنی پاکسازی کننده کبد از سموم و برطرف کننده کبد از چربی ، کبد چرب اکثراً علامتی ندارد و در مورد حاد آن بعضی از این علائم بروز میکند از علائم کبد چرب : ( ضعف و خستگی مفرط - زردی پوست - قرمزی کف دست - درد شکم در قسمت بالا سمت راست - چربی خون بالا میباشد...
-
درباره غلبه مزاج سودا
جمعه 2 آبانماه سال 1399 09:58
بسم الله الرحمن الرحیم تحقیقی است درباره غلبه مزاج سودا و نحوه مداوای آن ( دلهره و اضطراب و نگرانی ) علائم این بیماری : دلهره و اضطراب و نگرانی- فکر کردن در باره یک چیز و اندوهگین شدن ( هم و غم ) و اگر ادامه پیدا کند شخص میمیرد یا مالیخولیایی میشود و دستکم پیر و لاغر میگردد - اشتهای خوردن و تمایلات جنسی را از دست...
-
فرمایشات معصومین علیهم السلام راجع به کاسنی
چهارشنبه 8 مردادماه سال 1399 19:26
فرمود حضرت رضا علیه السلام در کاسنی شفای از هزار درد است و هیچ دردی در انسان نیست مگر آنکه کاسنی آنرا برطرف مینماید. فرمود حضرت صادق علیه السلام هر کسی شب بخوابد و هفت برگ کاسنی خورده باشد آن شب انشاءالله ایمن است از قولنج (گرفتگی کیسه صفرا و ضایعات کبدی) و فرمود کاسنی بخورید پس آب پشت را زیاد میکند و فرزند را نیکو...
-
کیک شکلاتی
پنجشنبه 14 دیماه سال 1396 13:43
مواد لازم : 2 فنجان اندازه گیری شکر 2 فنجان اندازه گیری آرد سه چهارم فنجان اندازه گیری کاکائو یک و نیم قاشق مربا خوری بیکینگ پودر یک و نیم قاشق مربا خوری جوش شیرین یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق مرباخوری پودر اسپرسو دو عدد تخم مرغ یک فنجان اندازه گیری شیر گرم باضافه یک قاشق غذاخوری سرکه نصف فنجان اندازه گیری روغن مایع 2...
-
عصاره ی سیر و لیمو ترش
پنجشنبه 18 خردادماه سال 1391 07:53
مصرف عصاره : اگر دچار رسوب گرفتگی در رگهای بدن هستید نیازی به عمل قلب باز وجود ندارد . زیرا گرفتگی رگها از این پس شما را آزار نخواهد داد . فقط کافی است روزی نصف استکان ( معادل 30 CC ) از این شربت غلیظ و طبیعی میل نمایید تا به کلی برطرف گردد . طرز تهیه : تعداد 30 حبه سیر را پوست گرفته همراه با 5 عدد لیموترش ( شیرازی )...
-
مقاله ای درباره سرکه، خواص و طرز تهیه آن بقلم دایی منصور
یکشنبه 7 اسفندماه سال 1390 22:51
بسم الله الرحمن الرحیم در این زمان چون اشخاص مسنی که سرکه طبیعی درست میکردند از دنیا رفته و درست کردن سرکه سنتی رو به فراموشی میرود و کسی رغبت به درست کردن آن ندارد و اغلب مردم به مصرف سرکه های موجود در بازار اکتفا میکنند که بطریقه صنعتی تهیه شده و مواد اولیه آن از پالایشگاههای گاز بعمل میاید یا اگر هم از میوه جات...
-
ته چین گوشت یا مرغ
یکشنبه 2 بهمنماه سال 1390 22:45
مواد لازم برای 5 تا 6 نفر: 4 پیمانه یا 500 گرم برنج 400 تا 350 گرم گوشت چرخ شده که با یک پیاز رنده ریز و کمی نمک فلفل و ادویه دلخواه مخلوط کرده اید یا یک عدد سینه مرغ پاک شده بی استخوان به برشهای نازک که قبلا در 2 قاشق ماست و کمی روغن مایع نمک فلفل و ادویه دلخواه مانند پودر موسیر و زنجبیل خوابانده اید 2 عدد تخم مرغ 4...
-
خورش به آلوی عمه فروز
چهارشنبه 28 دیماه سال 1390 00:17
مواد لازم گوشت گوسفند پانصد گرم به پوست و قاچ شده پانصد گرم آلو خورشی دویست و پنجاه گرم پیاز داغ دو قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری شکر یک قاشق سوپخوری کره مقدار کمی نمک و زرد چوبه بمقدار لازم طرز تهیه : گوشت خورشی را به سلیقه خود خرد کنید و با پیاز داغ و کمی زرد چوبه تفت دهید و آب بریزید و بگذازید گوشت نیم...
-
خورش بادمجان عمه فروز
چهارشنبه 28 دیماه سال 1390 00:15
بادمجان دلمه ای یا قلمی یک و نیم تا دو کیلو گوشت گوسفند پانصد گرم گوجه فرنگی پانصد گرم یا دو قاشق رب گوجه فرنگی پیاز داغ دو قاشق سوپخوری غوره صد گرم یا نصف لیوان آبغوره زعفران بمقدار لازم زردچوبه کمی نمک و روغن سرخ کردنی بمقدار لازم طرز تهیه: بادمجانها را پوست گرفته شسته و به تکه های متناسب برش دهید. کمی نمک ساییده به...
-
مربای به عمه فروز
چهارشنبه 28 دیماه سال 1390 00:02
سه کیلو به را شسته و پوست کرده و چهار قاچ کنید. تخم و هسته آنها را گرفته و هر قاچ را به سه قسمت مساوی پر کنید. به ها را در قابلمه مسی قلا کرده و تمیزی ریخته داخل قابلمه را آب ریخته تا اندازه ای که روی آنها را آب بگیرد. درقابلمه را گذارده روی شعله گاز قرار دهید تا جوش بیاید و با حرارت متوسط بمدت 2 تا 3 ساعت بجوشد دراین...
-
جوجه کباب
سهشنبه 27 دیماه سال 1390 23:51
آماده کردن گوشت جوجه کباب به روش دایی منصور : سینه ، ران یا بال مرغ را بایستی با ضخامت کم خرد کنید، اگر قطعات گوشت کلفت باشد حالت آبپز پیدا میکند. به هر یک کیلو نصف فنجان روغن مایع اضافه کرده و زیر و رو کنید تا گوشت مرغ کاملاً چرب و براق شود. روغن مایع باعث ترد شدن گوشت مرغ میشود آنرا در ظرفی در بسته بمدت یک شبانه روز...
-
کباب کوبیده
سهشنبه 27 دیماه سال 1390 23:39
دای برای آماده کردن گوشت ران یا سردست گوساله کم چربی بی استخوان را دوبار چرخ کنید. در هر کیسه فریزر پانصد گرم گوشت را با قطرکم بسته بندی کرده و هرکدام را از وسط خط کشیده و روی هم تا کنید که اگر خواستید بعداً بتوانید نصف این مقدار را هم براحتی جدا ومصرف کنید. مقدار دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ شده برای چهار سیخ کباب...
-
پنیر خانگی
سهشنبه 27 دیماه سال 1390 23:27
برای درست کردن پنیر خانگی خوب باید این نکات رعایت شود: هنگام گرم کردن شیر دمای آن بهیچوجه از50درجه نباید بیشتر شود. پنج پاکت شیر پاستوریزه و نمک را در ظرفی استیل یا لعابی ریخته روی شعله گذاشته به دمای 40 درجه برسانید. قرص را در نصف لیوان آب و یک قاشق چایخوری نمک حل کرده و به شیر اضافه کنید. برای طعم آن میتوانید یک یک...
-
طرز تهیه کشک
سهشنبه 27 دیماه سال 1390 23:06
برای درست کردن کشک : ماست را یک تا نصف روزاز یخچال بیرون بگذارید تا ترش شود . به هرپنج کیلو ماست یک لیتر آب اضافه کرده با میکسر یا سس زن خوب بزنید . آنرا روی شعله گذارده و بهم بزنید تا جوش بیاید، بعد از جوش آمدن کمتر ته میگیرد. با حرارت ملایم چهار ساعت بگذارید ریز بجوشد تا رنگ کشک به خود بگیرد، در ظرف باید باز باشد که...