ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
دای
برای آماده کردن گوشت ران یا سردست گوساله کم چربی بی استخوان را دوبار چرخ کنید.
در هر کیسه فریزر پانصد گرم گوشت را با قطرکم بسته بندی کرده و هرکدام را از وسط خط کشیده و روی هم تا کنید که اگر خواستید بعداً بتوانید نصف این مقدار را هم براحتی جدا ومصرف کنید.
مقدار دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ شده برای چهار سیخ کباب کافیست که وزن هر سیخ کباب شصت و پنج گرم باشد.
به هرپانصد گرم گوشت چرخ شده مقدار پنج گرم نمک اضافه کنید یعنی حدوداً یک قاشق چایخوری سر صاف
بعد از رنده کردن پیازفوراً نمک را به آن اضافه کنید.
سیخ مناسب کباب کوبیده باید به عرض دو و نیم سانتیمترپهنا داشته باشد.
هر خانم کدبانویی باید یک ترازوی دقیق برای اندازه گیری مواد در آشپزخانه اش داشته باشد.
ی منصور درباره کباب کوبیده میگوید:
از محسنات این کباب:
میزان کلسترول آن نسبتاً پایین میباشد و بوی چربی نمیدهد.
طرز تهیه :
یک پیاز متوسط را پوست کرده و در کاسه بزرگی از رنده ریز رد کنید.
کاسه را کج کرده و آب اضافی پیاز را بدون فشار دادن دور بیزید.
مقدار پنج گرم نمک را بلافاصله به پیاز اضافه کنید و گرنه پیاز رنده شده زود تلخ میشود.
فلفل سیاه ساییده را بمقدار دلخواه اضافه کنید.
گوشت چرخ شده و نمک و پیاز و فلفل را با هم خوب چنگ زده در ظرف را گذارده و آنرا یکساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از مدت یکساعت ظرف را از یخچال بیرون آورده و گوشت را دوباره خوب چنگ بزنید.
برای هر سیخ باندازه شصت و پنج گرم گوشت برداشته و بپیچید.
سیخها را روی شعله گذارده و مرتب بچرخانید و هر طرف آنرا یکنواخت با حرارت زیاد کباب کنید. اگردر پخت فاصله بیفتد یا حرارت کم باشد گوشت از سیخ میریزد.
وقتی کبابها پخته و روی آنها کمی برشته شد از روی شعله برداشته و در یک سینی مناسب قرار دهید.
روی کبابها را داغ داغ بوسیله برس با روغن مایع کلزا خوب چرب کنید و آنها را از سیخ بکشید
پیاز خامی را قبلاً چهار قاچ کرده و دریک کاسه کوچک آب و دو سه قاشق غذاخوری آبلیمو بمدت دو ساعت قرار داده که طعم آن بهتر شود با کباب سرو کنید .
سلام عالی بود اگه لطف کنید طرز تهیه کباب چنجه و برگ وغیره مثل دلربا رو بگین ممنون میشم
آقای علیمحمد، با عرض سلام و عذرخواهی از بابت تاخیر در جواب، خیلی متشکرم از لطف و توجه جنابعالی.
دستمریزاد عالی بود توضیحات