دایی منصور

تجربه هایی در مورد سلامتی، دستورهای آشپزی ایرانی و غیره.....

دایی منصور

تجربه هایی در مورد سلامتی، دستورهای آشپزی ایرانی و غیره.....

خورش به آلوی عمه فروز

مواد لازمگوشت گوسفند پانصد گرم
به پوست و قاچ شده پانصد گرم
آلو خورشی
دویست و پنجاه گرم
پیاز داغ دو قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
شکر
یک قاشق سوپخوری
کره مقدار
کمی

نمک و زرد چوبه بمقدار لازم


طرز تهیه :

گوشت خورشی را به سلیقه خود خرد کنید و با پیاز داغ و کمی زرد چوبه تفت دهید و آب بریزید و بگذازید گوشت نیم پز شود. به پوست و خرد شده را در کره کمی تفت دهید تا طلایی شود و به گوشت اضافه کنید

آلوها را بعد از شستن با یک لیوان آب خیس کنید. پس از یکساعت به خورش اضافه کنید.

رب گوجه و زعفران و شکر ورا در کمی آب حل کرده و به خورش اضافه کنید.

نمک غذا را اندازه کرده بگذارید
خورش یکساعتی روی شعله ملایم بجوشد و جا بیفتد.

نکات مهم :
  • مثل هر خورشی اگر گوشت با چند تکه استخوان و ماهیچه همراه باشد خورش شما خوشمزه تر میشود.
  • اگر این خورش در قابلمه مسی پخته شود خوشرنگ تر خواهد شد.

نظرات 1 + ارسال نظر
ف.ابراهیمی چهارشنبه 28 دی‌ماه سال 1390 ساعت 11:40 ق.ظ

خیلی جالب بود،ممنون

سپاسگزارم، خیلی ممنون

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد