ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مواد لازم برای 5 تا 6 نفر:
4 پیمانه یا 500 گرم برنج
400 تا 350 گرم گوشت چرخ شده که با یک پیاز رنده ریز و کمی نمک فلفل و ادویه دلخواه مخلوط کرده اید
یا
یک عدد سینه مرغ پاک شده بی استخوان به برشهای نازک که قبلا در 2 قاشق ماست و کمی روغن مایع نمک فلفل و ادویه دلخواه مانند پودر موسیر و زنجبیل خوابانده اید
2 عدد تخم مرغ
4 قاشق بزرگ و بالادار ماست
نصف قاشق چایخوری زعفران
کمی نمک فلفل
طرز تهیه:
برنج را قبلا با آب و 4 قاشق چایخوری نمک خیس کنید.
6 پیمانه آب را در قابلمه ای روی حرارت زیاد گاز گذاشته جوش که آمد آب برنج را خالی کرده و برنج و کمی روغن مایع را در آب در حال جوش بریزید در آنرا گذاشته یجوشد تا آب آن تمام شود بعد آنرا کنار بگذارید.
تخم مرغها را در کاسه ای خوب بزنید تا پف کند بعد نمک و فلفل و زعفران و ماست را اضافه کنید
قبلا سینه مرغ بی استخوان را به برشهای نازک بریده و در 2 قاشق ماست و کمی روغن مایع نمک فلفل و ادویه دلخواه مانند پودر موسیر و زنجبیل خوابانده اید.
مقداری روغن را در ماهیتابه تفلن ریخته تا کف آنرا بپوشاند بعد تخم مرغهای زده شذه را کف ماهیتابه بریزید.
نصف برنج را ریخته و با قاشق خوب روی آن را صاف کرده و با تکه های مرغ روی تمام سطح برنج را کاملا بپوشانید.
در صورت استفاده از گوشت آنرا طبق دستور آماده کرده و به صورت کباب بشقابی روی تمام سطح برنج را کاملا بپوشانید.
درب ماهیتابه را گذاشته و آنرادر فر 400 درجه فارنهایت بمدت یکساعت بپزید. بعد از نیمساعت حرارت فر 300 باشد (قبلا دکمه درب ماهیتابه را باز کرده و کنار بگذارید تا در فر نسوزد)
بعد از یکساعت ته چین آماذه است. آنرا از فر در آورده و در قاب گردی دمرو کرده و سرو کنید.
نوش جان
عالی بود ممنون !
خوشحالم که این دستور رو دوست داشتین. متشکرم از بازدید شما
ma montazere ghazahaye jadidim...!!
سلام دستتون درد نکنه . تمام تجربیات شما خیلی مفید وعالی هسته ان شاالله ادامه پیدا کنه که بیشتر بتونیم استفاده بکنیم.
آقای علیمحمد، با عرض سلام و پوزش از تاخیر در جواب، خیلی متشکرم از لطف جنابعالی