دایی منصور

تجربه هایی در مورد سلامتی، دستورهای آشپزی ایرانی و غیره.....

دایی منصور

تجربه هایی در مورد سلامتی، دستورهای آشپزی ایرانی و غیره.....

طرز تهیه کشک

 برای درست کردن کشک :


  • ماست را یک تا نصف روزازیخچال بیرون بگذارید تا ترش شود.
  • به هرپنج کیلو ماست یک لیتر آب اضافه کرده با میکسر یا سس زن خوب بزنید.
  • آنرا روی شعله گذارده و بهم بزنید تا جوش بیاید، بعد از جوش آمدن کمتر ته میگیرد.
  • با حرارت ملایم چهار ساعت بگذارید ریز بجوشد تا رنگ کشک به خود بگیرد، در ظرف باید باز باشد که بخار آن بیرون برود و غلیظ شود.
  • باندازه دلخواه به آن نمک اضافه کنید.
  • بعد ازمدت چهارساعت آنرا از روی شعله برداشته و داغ داغ با میکسر بزنید تا یکدست شده و بگذارید خوب خنک شود.
  • در این مرحله کشک تازه به شکل خمیر در میاید.
  • میتوانید کشک را در کیسه فریزر بمدت طولانی در فریزر نگه دارید یا برای مصرف بمدت یک هفته آنرا در یخچال نگهداری کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد