دایی منصور

تجربه هایی در مورد سلامتی، دستورهای آشپزی ایرانی و غیره.....

دایی منصور

تجربه هایی در مورد سلامتی، دستورهای آشپزی ایرانی و غیره.....

پنیر خانگی

  برای درست کردن پنیر خانگی خوب باید این نکات رعایت شود:

هنگام گرم کردن شیر دمای آن بهیچوجه از50درجه نباید بیشتر شود. 

پنج پاکت شیر پاستوریزه و نمک را در ظرفی استیل یا لعابی ریخته روی شعله گذاشته به دمای 40 درجه برسانید.

قرص را در نصف لیوان آب و یک قاشق چایخوری نمک حل کرده و به شیر اضافه کنید.

برای طعم آن میتوانید یک یک قاشق چایخوری زیره سائیده به شیر اضافه کنید، زیره سبزه ارزانتر است.

اگر دوست ندارید رنگ پنیر تغییر کند زیره و هل را در پارچه نازک تمیزی گوشه قابلمه شیر قرار دهید تا خیس خورده و فقط شیره آن داخل پنیر رود

در ظرف پنیر را بسته و در گوشه مناسبی از اتاق گذاشته و روی آن را با پتویی بپوشانید.

بعد از مدت دو ساعت و ربع در ظرف را برداشته و آنرا بمدت نصف روز داخل یخچال بگذارید.

پارچه وال سفید تمیز و نازکی را درون صافی پلاستیکی قرار داده ، زیر آن لگنی قرار دهید.

ظرف پنیر را به آرامی درپارچه خالی کنید و ربع ساعت بگذارید بهمین حالت بماند

اطراف پارچه را به دقت بالا آورده و با چهارگوشه آن روی پنیررا بپوشانید

در آنرا گذاشته و با همان صافی و لگن زیر آن 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا آب اضافی پنیر بیرون رود

در این مدت چند بار اطراف قالب پنیر را با دست کمی به طرف وسط آورده فرم دهید تا سطح آن یکنواخت ببندد



         

 

  


    

موفق باشید


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد